Kegyeleti biztosítás

Miért érdemes kegyeleti biztosítást kötni?

A kegyeleti biztosítás valós segítséget nyújt a hozzátartozók részére. Kisebb összegű rendszeres díjfizetéssel gondoskodhat szeretteiről, így a méltó búcsú költségei nem a hozzátartozóit terheli.

A kalkulációhoz szükséges adatok megküldése esetén kötelezettségmentes ajánlatot készítünk.

Miben jelent segítséget a hozzátartozóknak egy ilyen biztosítás?

A biztosítási összeget már a hagyatéki eljárás előtt fizeti ki a biztosító a kedvezményezettek részére. A temetési költségeket nem kell számlával igazolni, nem terheli illeték és kedvezményezett megjelölése (akár több is megjelölhető, bármikor módosítható) esetén nem része a hagyatéknak.

Kiknek ajánljuk?

50 és 80 éves kor között, orvosi vizsgálat nélkül, egy egyszerű egészségügyi nyilatkozattal köthető. Teljes életre szóló biztosítási védelmet nyújt. 85 éves kortól díjmentessé válik, vagyis biztosítási díj fizetése nélkül is vállaljuk ettől az életkortól a szolgáltatás teljesítését.

Hogyan lehet ilyen biztosítást kötni?

Egyszerű a szerződéskötés, nem kell sehova mennie, a megadott adatok alapján elkészítjük a biztosítási ajánlatot, az aláírt ajánlatot postán visszaküldheti, de akár online is megköthető.

Mennyibe kerül egy ilyen biztosítás?

Három csomagból választhat: Ezüst 2.990 Ft / hó, Arany 5.690 Ft / hó, Gyémánt 7.990 Ft / hó. A biztosítás díja nem változik. A biztosító által fizetett biztosítási összeg az életkortól és a választott csomagtól függ.

Ajánlatkérés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.