Egészségbiztosítás

Betegen gyakran kiszolgáltatottá, tehetetlenné válunk. Diagnózisra, orvosra várunk, gyakran hónapokig tart megfelelő ellátáshoz jutni, orvoshoz kerülni. Akár a havi telefonszámla díjáért elérhetők magasabb szintű egészségügyi szolgáltatások szolgáltatásfinanszírozó biztosításunkkal. Az éves szűrővizsgálatok díját, diagnosztikai vizsgálatokat, egynapos sebészeti beavatkozásokat is elvégeztethet a biztosítás terhére.

Gyógyulás sorbanállás nélkül

Ellátásszervező partnerünk országos hálózatában diagnosztikai, szakorvosi vizsgálatok érhetők el. A szerződött parnereknél előre egyeztetett helyen és időpontban várnak szakorvosaink, részt vehetsz laborvizsgálaton, ultrahangon vagy röntgenen. Budapesten és környékén az orvosi segítséget szükség esetén házhoz is hívhatod, éjjel-nappal! Call center az egész országra vonatkozósan gyógyszerekkel összefüggő, gyermekorvosi, orvosi kérdésekben, fogorvosi, orvosi ügyeletek elérhetőségével kapcsolatosan 24 órában. Egészségbiztosításunkkal az egynapos, tervezhető sebészeti beavatkozások is elérhetőek, finanszírozhatóak.

Diagnosztikai vizsgálatok pár nap alatt

PET CT, Cardio CT, vagy MR vizsgálatok az állami egészségügyi rendszerben sokszor csak több hónapos várakozással érhetők el. Egészségbiztosításunkkal ellátásszervező partnerünk pár nap alatt megszervezi a vizsgálatot és a biztosítás – csomagtól függően – akár korlátlanul finanszírozza annak díját.

Szakvélemény

Amennyiben bizonytalan a diagnózissal összefüggésben, a biztosítással finanszírozható nemzetközi szakvélemény kérése is. A teljes dokumentációt idegen nyelvre fordítva továbbítjuk nemzetközileg elsimert szakorvosoknak, akik többletinformációval segíthetik a gyógyulást.

Kiegészítő biztosítások

Az alapbiztosítás mellett számos kiegészítő biztosítás választható az egyéni igények függvényében: szűrővizsgálatok, kórházi napi térítés, anyagi segítség daganatos betegségek esetén.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

  • egészségügyi panaszoddal felhívod az ellátásszervezőt
  • az ellátásszervező megszervezi a vizsgálatot
  • e-mailben és telefonon tájékoztatást kapsz a vizsgálat időpontjáról és helyéről
  • várakozás nélkül ellátásban részesülsz
  • minden vizsgálat után kikérik véleményed, elégedettség-mérést végzünk

Ki köthet ilyen a biztosítást?

A PrivateMed Next egészségbiztosítás már 6 hónapos korú gyermekre is megköthető. A biztosított legfeljebb 70 éves személy lehet.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az adatok megküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése érdekében:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.